Bakıcı Dadı İnsan Kaynakları | bebek bakıcısı | çocuk bakıcısı | bakıcı arıyorum

Filipinli bakıcı

Yeni trend Filipinli Bakıcı

Peki Filipinlerin dünyanın neresinde olduğunu biliyor musunuz ?
Bir Güneydoğu Asya ülkesi olan Filipinler, dünyada incinin en ucuz olduğu ülkeler arasında yer alıyor. Başkent Manila'da gidecek yeri olmayan binlerce insanın, zengin insanların ölen yakınları için yaptırdıkları küçük ev şeklindeki mezar evlerde yaşaması dikkat çekiyor.
Türkiye'den 14 bin kilometre uzakta, Güneydoğu Asya'da bir ülke olan Filipinler, küçüklü büyüklü toplam 7 bin 107 adadan oluşuyor.
Filipinler, böylece en fazla adası bulunan ülkeler arasında ilk sıralarda geliyor.
Filipince ve İngilizce’nin resmi dil olduğu bu ülkede, günlük hayatta İngilizce pek konuşulmaz. Halkı oldukça yardımsever ve güler yüzlü, sakin insanlardır. Birbirlerine selam vermeyi ve teşekkür etmeyi severler.
Uzak Asya ülkelerinden Filipinler'de kadınlar bir yandan yoksullukla en derin bir çıkmazı yaşarken bir yandan da güçlü kadın örgütlenmesi ile önemli bir tarihsel mirasa sahip.
Her 26 saniyede bir kadının şiddete maruz kaldığı ülkede, yoksulluk nedeniyle başka ülkelere göç eden kadınların sayısı 4 milyondan fazla.
Yoksulluk nedeniyle 7 milyon Filipinli dünyanın birçok ülkesine işçi olarak gitmek zorunda kalıyor. Göçmen işçilerin büyük bir bölümünü ise kadınlar oluşturuyor. Halkın yüzde 80'inin yoksulluk, yüzde 40'ının ise açlık sınırında yaşadığı ülkede, kadınların durumu ise diğer ülkelerde olduğu gibi verilen rakamların çok ötesinde.
 
Filipinli Bakıcı – Filipinli Dadı
Filipinli bir bakıcıya çocuğunu emanet etmek moda oldu. Çalışma ve oturma izinleri alınarak istihdam edilen Filipinli kadınlar ev içi hizmetlerde de çalışıyorlar. Aldıkları kaliteli eğitime rağmen, nüfus yoğunluğu nedeniyle kendi ülkelerinde iş bulamıyorlar.
 
Aldıkları eğitim ile sahip oldukları donanım sayesinde çocuk bakımı ve büyütülmesi konusunda dünya çapında üne sahip olan Filipinli hanımlar anneler tarafından tercih edilir olmuştur.
 
Türkiye’de genellikle yatılı olarak istihdam edilen Filipinli bakıcılar, bebek ve çocuk bakımı, hasta bakımı konusunda oldukça deneyimli ve eğitimli kişilerdir. Yapılan birçok araştırma çocukların yabancı dili öğrenebildiği en verimli çağın çocukluk dönemi olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla çocuklarının küçük yaşta İngilizce öğrenmesini isteyen ebeveynler için ideal bakıcı, Filipinli bakıcıdır.
 
Siz de Filipinli bakıcı arıyorsanız, doğru adrestesiniz J
 
Bakıcı Dadı İnsan Kaynakları olarak; Gözünüz arkada kalmasın diye olmazsa olmaz kurallarımız var !
  1. ·        Sorumluluk,
  2. ·        Güven,
  3. ·        Empati,
  4. ·        İşbirliği,
  5. ·        Çözüm….
SORUMLULUK bilinci taşıyan, GÜVENilir, nitelikli elemanlar ile çalışıyoruz. Doğru elemanı doğru işe yerleştirmek için dinlemesini iyi biliyoruz, iş tanımını belirlemek için EMPATİ kuruyoruz… Doğru elemanı bulmanız için sizinle İŞBİRLİĞİ yapıyor, birlikte ÇÖZÜM üretiyoruz.
Nerede ikamet ettiğiniz önemli değil… 
 
Size bir telefon (0533 200 2457 – 0216 550 7990) kadar yakınız…
 
Arayın, gözünüz arkada kalmasın, rahatınıza katkımız olsun.
 
 
YASAL BİLGİ : Ülkemizde iş ve işçi bulma faaliyetleri yasalarla düzenlenmiştir. Gerek İş Kanunu gerekse Türkiye İş Kurumu Kanununda da belirtildiği üzere, bu alanda sadece Türkiye İş Kurumu ve Türkiye İş Kurumu’ndan izin alan Özel İstihdam Büroları yetkilidir. Şirketimiz Türkiye İş Kurumu tarafından verilen 30.03.2006 tarih, 132 belge no.lu “ÖZEL İSTİHDAM BÜROSU” Lisansına sahiptir. 
Siz de güvenliğiniz için hizmet aldığınız kurumun Yetki Belgesinin olup olmadığını mutlaka sorgulayın !
Bol şanslar,
Yorumlar
Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum bırakabilirler.
Adınız
E-Mail
Yorum metini:
İnsan gücünün doğru kullanılması, yapılan işin kalitesini doğrudan etkilemektedir. Hedefimiz kaliteli işgücüne ihtiyaç duyan aileler ile işin gerektirdiği performansı gösterecek iş arayanı buluşturmak, iki tarafın da beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmektir... Arayın, Gözünüz Arkada kalmasın, Rahatınıza katkımız olsun...
İletişim
Bakıcı Dadı İnsan Kaynakları ve Danışmanlık Hizmetleri
Adres :Postane Mahallesi Şafak sokak Kaptan apt. NO:8 Daire 2 Tuzla/İSTANBUL
GSM : (0533) 200 2457
E-mail : info@bakici-dadi.com

Sayaç